Gratis inspiration til teamsession om:

Styrker og forskelligheder i teams

Åben gaven der bliver ved med at give.
Write your awesome label here.

Teamsession om Styrker og Forskelligheder

Der er mange gode grunde til at arbejde med at styrke forståelse for teamets styrker og forskelligheder. Men lad os bare vælge 3 af de mest betydningsfulde.

De 3 vigtigste årsager til at arbejde med teamets styrker og forskelligheder:

  1. Det giver større selvindsigt og teamindsigt. Og det er rigtig for godt samarbejdet.
  2. Det skaber en kultur med øget forståelse, accept og respekt for hinanden.
  3. Det skaber en styrkefokuseret kultur, hvor vi sætter pris på vores forskelle og forskellige styrker.
Hvis du gerne vil styrke dit teams fokus på at bruge deres styrker og forståelse for hinanden kan du lave en ret simpel workshop eller teamsession, du bygger op sådan her, stort set uanset hvilken persontype-model du foretrækker. 

Skabelon til teamsession

1) Introducer hvorfor du gerne vil at I arbejder med at styrke forståelsen for teamets styrker og forskelligheder. Og spørg til hvad de allerede ved i forvejen om styrker, talenter, persontyper osv.

2) Introducer den persontypemodel du gerne vil bruge. I den her sammehæng er det vigtigste ikke hvilken model, men at gøre det overskueligt og nemt at forstå. Og sørg for at de får mulighed for at reflektere over og tale om hvor de ser sig selv i modellen.

3) Gå mere i dybden med typerne i modellen og få teamet til at se sig selv og hinanden i den. Både det de er stolte og knap så stolte af. Husk at undgå at sætte hinanden i kasser.

4) Se til sidst på teamets samlede styrker og forskelligheder. For det vigtige er, at se på værdien af jeres forskelligheder og sætte pris på dem. Så kan I nemlig meget mere sammen.

Opmærksomhedspunkter:

Det er vigtigt at skabe en rigtig god ramme for den her session fordi det for nogen er nyt stof for nogen. Og en del er lidt usikre på det i første omgang.

Der er mange forskellige modeller og tilgange til at tale om personprofiler, personligheder, typer, talenter, styrker, energier eller hvad du nu foretrækker at kalde det. Hvilken model du vælger, når vi taler om det på et overordnet plan som her, er ikke så vigtigt. Der, hvor det gør den store forskel at vælge den rette model, er der, hvor I virkelig skal gå i dybden med test og analyser.

Du kan også bruge vores plug and play teamsession, som du kan se nedenfor 
  PLUG-AND-PLAY TEAMSESSION

Styrker og forskelligheder i teams

Forstå hinanden dybere og få det bedste ud af jeres forskelle og styrker.
Write your awesome label here.

Udfolder og udnytter i talenterne i teamet til at skabe det bedst mulige samarbejde?

I hvilke områder er I hver især stærkest? Og hvordan bruger I de styrker bedst til at styrke samarbejdet og effektiviteten i teamet?

De stærkeste teams består af forskellige styrker. Beamet giver jer indsigt i egne og hinandens forskelligheder gennem Personalities-modellens fire områder; handlingsfokus, idéfokus, relations-fokus og dybdefokus.
I finder ud af, hvor og hvorfor I er forskellige, og hvordan I bedst muligt sætter jeres individuelle styrker i spil i teamet.

Succesfulde teams forstår at udnytte forskellige talenter 

Forskning har vist os, at mangfoldighed og forskelle skaber de stærkeste teams. Men kun få ved, at den kognitive mangfoldighed - mangfoldighed i styrker, talenter og personlighedstyper - er den form for mangfoldighed, der bidrager mest til gode resultater.

Det er kun en af de mange gode grunde til, at du ikke kan lade dit teams talenter gå uopdagede og uforløste hen.

Inviter dit team til at udvide deres forståelse og accept af sig selv og hinanden og til at engagere sig og samarbejde på nye og bedre måder.

Eller

Lær at bruge Gurubeam på 1 minut

Kontakt os

  For at komme godt i gang
  Læg en plan for dit team
  Tal om virksomhedsløsninger
  Få svar på andre spørgsmål

Plug and play

Alt hvad du behøver for at køre en vellykket team session i en håndevending.

Engagerende

20% undervisning og 80% engagerende teamopgaver, der omsætter det, I lærer, til handling.

60-90 minutter

Varigheden afhænger af størrelsen på teamet og graden af engagement.

Teamsession

Fokus er at få teamet til at lære og vokse sammen, derfor er et beam en teamsession I laver sammen.

Indhold

 Varighed: 60-90 minutes
 Engagerende refleksioner og teamopgaver

Hvad siger eksperterne?

"Vi har rigtig gode erfaringer med Gurubeam, både i mit team og i andre teams. Det er en rigtig stærk måde at skabe udvikling på, som passer rigtig godt ind i vores globale virksomhed. Formen er virkelig præcis og skaber en god proces i teamet, og det er bare nemt. Jeg kan helt klart anbefale det."

Jesper C

Team lead - People // Digital Learning

Write your awesome label here.
"Jeg bruger High-Performance Team forløbet i et uddannelsesforløb om teamledelse med stor succes. Indholdet er teori-baseret, men præsenteret i en form som er både tilgængelig og relevant for teamledere. Modulerne kan gennemføres enkeltvis eller samlet, hvilket giver god fleksibilitet. Jeg har både arbejdet med det, som underviser og deltager og min konklusion er, at alle elsker den her måde at udvikle teams på."

Eva Lundahl

Professor, Ph.D. in leadership

Write your awesome label here.
"Det er meget intuitivt at arbejde med Gurubeam-platformen. Og indholdet er stærkt fordi det er baseret på solide frameworks. Det er nemt at indarbejde og giver ejerskab hos både ledere og teams. En god 'bivirkning' er, at det opkvalificerer  ledernes evner til facilitering og coaching."

Ellie L.

Global People Development Partner

Write your awesome label here.
"Vi ønsker at frigøre High Performance Potential for at sikre udvikling for både teams og enkeltpersoner. Vi ønsker at skabe tillid og psykologisk tryghed i vores teams for at gøre teamet ansvarligt og bedre i stand til at levere gode resultater for virksomhedens succes. Gurubeam er en platform, der gør det muligt for vores teams at mødes og blive styrket, uanset hvor de er, og hvordan de mødes."

Rikke K.

Head of Organisational Development

Write your awesome label here.
   Det, det hele handler om

Sådan hjælper vi dygtige ledere og deres teams 

Godkendte Gurubeam-brugere
     
Det styrker mig virkelig som leder. Det giver mig selvtillid. Og det er bare så nemt for mig som leder. Teamet er helt sikkert blevet stærkere i processen, og jeg kan se, at de vokser individuelt. Jeg synes, Gurubeam er intet mindre end en genial måde at udvikle mit team på.
Lene Bach Randers
Customer Service and Project Manager, Mekoprint
     
Teamet er så engageret i sessionerne. Jeg troede, vi kendte hinanden, men mit team er så meget tættere på hinanden nu. Og det er så nemt for mig som leder. Jeg sætter det bare i kalenderen, for det er virkelig plug and play.
Jim Foster
Business District Manager,
Novo Nordisk
     
Mit team er så glade for de beams, vi har kørt igennem. Vi har fået sådan nogle vigtige snakke om, hvordan vi vil være et team. De er blevet meget committet på, at vi skal være et godt team .. Vi skal være de bedste! Ved du hvad der er det allerfedeste? Jeg stortrives i rollen som beammaster. Det er jo genialt. Det er simpelthen så nemt.

Connie Westphalen
Support manager, Danish Business Authority
     
Noget af det bedste ved Gurubeam er, at jeg sagtens både kunne være Beammaster og deltager på samme tid. Dvs. jeg kan selv være en del af teamprocessen og får lige så meget ud af det, som mit team. Og så er det fedt, at et er så mega nemt, som leder, at skabe en proces for teamet der bare virker.
Thomas Arvidsson
Team Lead, Sales & Service, stigefabrikken.dk
     
Det er en fed oplevelse for mit lederteam, at vi har fokus på at arbejde bedre sammen og blive endnu mere et team. Så alene det, at få fokus på det, giver stor værdi for os. Gurubeam giver en supergod ramme for præcis den samtale og det er meget nemt og intuitivt at bruge.
Denise Neumann
Director, ALK Abelló
     
Jeg var virkelig skeptisk over for "endnu et digitalt produkt"! ... Men sandheden er, at Gurubeam er en af hovedårsagerne til, at mit teams engagement steg med 20%. Teamet nyder virkelig sessionerne, der skaber et afslappet og trygt miljø.
Elham Rafizadeh
PAPA director, Novo Nordisk
     
Gurubeam skaber en ramme med høj tillid, hvor både teamet og lederen udvikler sig sammen. Jeg kan virkelig godt lide, at det er så nemt for mig. Og at jeg, som leder, kan være en del af det. Og det er bare os, teamet, ingen andre til at "forstyrre" rummet.
Chris Arnrød Andersen
Head of New Products Man. Proc., Novo Nordisk
     
Efter første modul ville teamet rigtig gerne køre alle modulerne igennem. Det var sådan nogle hjemmeplejedamer, der har prøvet alverdens konsulenter og alt muligt andet, de er ikke er så nemme at imponere. Men de synes, at det var godt.
Anni Jensen
District Manager, Viborg Municipality
     
Allerede fra første session har vi kunnet tænke meget mere langsigtet som team, fordi hele teamet får lov til tænke frem og kaste den bold vi skal løbe efter. Vi har virkelig fået et stærkere bånd og en meget større tillid i teamet. Det er genialt at gøre noget så svært, som at skabe et high-performance team, så nemt som det her.
Morten Kragh
FAM & HSSE Manager, Bestseller

Læs flere cases, referencer og anmeldelser her   

Har du spørgsmål eller brug for hjælp

Kontakt os endelig, vi hjælper gerne.