ONLINE TEAMUDVIKLINGSFORLØB
Empty space, drag to resize


Læg
 fundamentet for et godt team - hurtigt!


På kun to fokuserede teamsessioner af ca. 90 minutters varighed får I fundamentet for et godt team på plads. "Først hvem, så hvad," siger guruerne, og det er præcis dette princip, I følger, når I bruger dette mini-forløb. Når I kender og forstår hinandens styrker og svagheder, kan I bruge hinanden åbent og effektivt og skabe grundlaget for et stærkt samarbejde. Kom på helt samme side, når det kommer til at være et godt team og hvad I skal opnå sammen, så får I hurtigt en stor fordel. At investere få timer i at styrke teamet betaler sig hurtigt.


Write your awesome label here.

Plug and play

Alt hvad du behøver for at køre en vellykket team session i en håndevending.

Engagerende

20% undervisning og 80% engagerende teamopgaver, der omsætter det, I lærer, til handling.

60-90 minutter

Varigheden afhænger af størrelsen på teamet og graden af engagement.

Teamsession

Fokus er at få teamet til at lære og vokse sammen, derfor er et beam en teamsession I laver sammen.
Empty space, drag to resize
Både for teams der arbejder fysisk sammen og online

Hvem er Gurubeams GO! forløb til?

Alt for ofte bliver teams og projekter afsporet, fordi de mangler de væsentlige komponenter, der skaber grundlaget for godt teamwork.

Gurubeams teamforløb er skabt til ambitiøse teams og ledere, der vil løfte samarbejdet og resultaterne til nye højder. Uanset om teamet er nyetableret team, har et uudnyttet potentiale eller allerede er et velfungerende team, kan Gurubeams teamsessioner hjælpe jer til et stærkere team.

Write your awesome label here.
Færdiglavet teamudviklingsforøb

Udvikl dit team selv på den nemme måde 

Write your awesome label here.

I vores undersøgelser har vi opdaget, at 80% foretrækker, at det er lederen selv, der udvikler teamet, frem for en konsulent eller en fra HR. Med Gurubeam får du værktøjerne til nemt at facilitere effektive teamøvelser selv.

Øvelserne baseres på anerkendte metoder og inddrager aktivt alle deltagere, så du kan køre sessionerne problemfrit uden konsulentudgifter. Fokuser i stedet på at samle teamet, lære sammen og styrke jeres samarbejde.
Få det bedste frem i dit team, så enkelt er det

Kom nemt i gang med teamudvikling

 Log ind og vælg det første fokusområde

 Inviter teamet med ét link

 Start videoen og lad øvelserne guide jer

Write your awesome label here.
Empty space, drag to resize
Alt er 100% plug and play og klar til dig på platformen

Hvad indeholder GO! forløbet?

Kom på samme side som en team gennem to fokuserede team sessioner. Mens du respekterer det grundlæggende princip bag enhver succesfuld team , vil du komme videre i denne retning: Først HVEM - så HVAD.

Den første teamsession handler om HVEM - personerne i team, jeres unikke forskelle og styrker. Den anden team session handler om HVAD - med fokus på, hvordan en god team ser ud, jeres teams formål og de resultater, I skal skabe sammen.

De to teamsessioner kan enten køres tæt på hinanden eller med nogle ugers mellemrum.

NB: Forløbet findes på både dansk og engelsk.

 2 teamsessioner
 60-90 minutter per teamsession
 Handouts
 Opgaver
 Engagerende refleksioner
 Handlingscertificater
 Dansk/Engelsk
Teamsession 1
Styrker og forskelligheder
i teamet


 60-90 minutter

Teams med forskellige talenter og typer har det bedste potentiale til at vinde stort. Men kun få teams ved, hvordan de får mest muligt ud af deres styrker og forskelligheder. Med udgangspunkt i de mest anerkendte persontypemodeller kommer I til at arbejde med typer og talenter i teamet. Og I får et overblik over hvordan I ser hinanden, hvordan I ser jer selv og hvor forskelligt teamet egentlig er.


 Introduktion til styrker og forskelligheder
i teamet  01:22
 Opgave 1
 Styrker og kendetegn 03:07
 Opgave 2
 I dybden med områderne 03:16
 Opgave 3
 Teamets styrker 02:19
 Opgave 4

Write your awesome label here.
Teamsession 2
Teamresultater

 60-90 minutter

Et stærkt team er ikke bare en gruppe af mennesker. Det er en enhed, der gør hinanden bedre imens de opnår noget stærkt sammen. 

I dette beam starter I med at I får helt styr på, hvad I mener er et godt team. Derefter arbejder I med at gøre teamets mål og formål til en fælles opgave i løfter i flok. I arbejder med at skabe fuldkommen klarhed over meningen med jeres team, så I får et fælles sprog, der gør hvert enkelt teammedlems plads på holdet vigtigere end de jeg-mål, der ofte spænder ben for de stærke teamresultater. 


  Hvad er formålet med at været et team?  01:23
  Opgave 1 
  Formålet med teamet 02:19
  Opgave 2
  Fokus på resultater 02:52
  Opgave 3

Write your awesome label here.

Er det så bare endnu sådan en "online ting"

Empty space, drag to resize
Vi kan virkelig godt forstå, at du spørger. Og ja. Det er et online værktøj. Men tallene taler for sig selv.
Empty space, drag to resize

Gennemfører

Succesrate

Tilfredshed i teamet

Tilfredshed blandt ledere

 3 fordele ved Gurubeams teamudviklingsforløb

1. Budget

Førsteklasses indhold som dyre konsulenter - til 1/10 af prisen

2. Tid

Et beam (en teamsession) tager 60-90 minutter og kræver minimal forberedelse

3. Kompetencer

Det er 100% plug and play. Så du behøver ikke at kunne det hele selv


Det virkelig interessante er ikke det, du kan spare, men det, du vil få

Vores kunder oplever, at :

 • Teamet arbejder bedre sammen
 • Følelsen af et godt team bliver langt stærkere
 • Det er nemmere at tage "svære" samtaler
 • Der er en stærkere følelse af at løfte i flok
 • Teamet bruger hinandens styrker langt bedre
 • De er mere effektive og dygtigere til samarbejde
 • Lederne føler sig boostet og mere selvsikre

Og de kan også måle det...

 • Øget engagement
 • Øget psykologisk tryghed
 • Øget effektivitet
 • Bedre socialt sammenhold

Så det, du får, vil være langt mere værd ...

Hvad siger eksperterne?

"Vi har rigtig gode erfaringer med Gurubeam, både i mit team og i andre teams. Det er en rigtig stærk måde at skabe udvikling på, som passer rigtig godt ind i vores globale virksomhed. Formen er virkelig præcis og skaber en god proces i teamet, og det er bare nemt. Jeg kan helt klart anbefale det."

Jesper C

Team lead - People // Digital Learning

Write your awesome label here.
"Jeg bruger High-Performance Team forløbet i et uddannelsesforløb om teamledelse med stor succes. Indholdet er teori-baseret, men præsenteret i en form som er både tilgængelig og relevant for teamledere. Modulerne kan gennemføres enkeltvis eller samlet, hvilket giver god fleksibilitet. Jeg har både arbejdet med det, som underviser og deltager og min konklusion er, at alle elsker den her måde at udvikle teams på."

Eva Lundahl

Professor, Ph.D. in leadership

Write your awesome label here.
"Det er meget intuitivt at arbejde med Gurubeam-platformen. Og indholdet er stærkt fordi det er baseret på solide frameworks. Det er nemt at indarbejde og giver ejerskab hos både ledere og teams. En god 'bivirkning' er, at det opkvalificerer  ledernes evner til facilitering og coaching."

Ellie L.

Global People Development Partner

Write your awesome label here.
"Vi ønsker at frigøre High Performance Potential for at sikre udvikling for både teams og enkeltpersoner. Vi ønsker at skabe tillid og psykologisk tryghed i vores teams for at gøre teamet ansvarligt og bedre i stand til at levere gode resultater for virksomhedens succes. Gurubeam er en platform, der gør det muligt for vores teams at mødes og blive styrket, uanset hvor de er, og hvordan de mødes."

Rikke K.

Head of Organisational Development

Write your awesome label here.
   Det, det hele handler om

Sådan hjælper vi dygtige ledere og deres teams 

     
Det styrker mig virkelig som leder. Det giver mig selvtillid. Og det er bare så nemt for mig som leder. Teamet er helt sikkert blevet stærkere i processen, og jeg kan se, at de vokser individuelt. Jeg synes, Gurubeam er intet mindre end en genial måde at udvikle mit team på.
Lene Bach Randers
Customer Service and Project Manager, Mekoprint
     
Teamet er så engageret i sessionerne. Jeg troede, vi kendte hinanden, men mit team er så meget tættere på hinanden nu. Og det er så nemt for mig som leder. Jeg sætter det bare i kalenderen, for det er virkelig plug and play.
Jim Foster
Business District Manager,
Novo Nordisk
     
Mit team er så glade for de beams, vi har kørt igennem. Vi har fået sådan nogle vigtige snakke om, hvordan vi vil være et team. De er blevet meget committet på, at vi skal være et godt team .. Vi skal være de bedste! Ved du hvad der er det allerfedeste? Jeg stortrives i rollen som beammaster. Det er jo genialt. Det er simpelthen så nemt.

Connie Westphalen
Support manager, Danish Business Authority
     
Noget af det bedste ved Gurubeam er, at jeg sagtens både kunne være Beammaster og deltager på samme tid. Dvs. jeg kan selv være en del af teamprocessen og får lige så meget ud af det, som mit team. Og så er det fedt, at et er så mega nemt, som leder, at skabe en proces for teamet der bare virker.
Thomas Arvidsson
Team Lead, Sales & Service, stigefabrikken.dk
     
Det er en fed oplevelse for mit lederteam, at vi har fokus på at arbejde bedre sammen og blive endnu mere et team. Så alene det, at få fokus på det, giver stor værdi for os. Gurubeam giver en supergod ramme for præcis den samtale og det er meget nemt og intuitivt at bruge.
Denise Neumann
Director, ALK Abelló
     
Jeg var virkelig skeptisk over for "endnu et digitalt produkt"! ... Men sandheden er, at Gurubeam er en af hovedårsagerne til, at mit teams engagement steg med 20%. Teamet nyder virkelig sessionerne, der skaber et afslappet og trygt miljø.
Elham Rafizadeh
PAPA director, Novo Nordisk
     
Gurubeam skaber en ramme med høj tillid, hvor både teamet og lederen udvikler sig sammen. Jeg kan virkelig godt lide, at det er så nemt for mig. Og at jeg, som leder, kan være en del af det. Og det er bare os, teamet, ingen andre til at "forstyrre" rummet.
Chris Arnrød Andersen
Head of New Products Man. Proc., Novo Nordisk
     
Efter første modul ville teamet rigtig gerne køre alle modulerne igennem. Det var sådan nogle hjemmeplejedamer, der har prøvet alverdens konsulenter og alt muligt andet, de er ikke er så nemme at imponere. Men de synes, at det var godt.
Anni Jensen
District Manager, Viborg Municipality
     
Allerede fra første session har vi kunnet tænke meget mere langsigtet som team, fordi hele teamet får lov til tænke frem og kaste den bold vi skal løbe efter. Vi har virkelig fået et stærkere bånd og en meget større tillid i teamet. Det er genialt at gøre noget så svært, som at skabe et high-performance team, så nemt som det her.
Morten Kragh
FAM & HSSE Manager, Bestseller

Læs flere cases, referencer og anmeldelser her   


Hvad koster det så?

Adgang til ét forløb


GO! forløbet

12 mdr. abonnement på:

 GO!


 3.500 DKK + moms 1 leder med 1 team
 100% plug and play
 Fri adgang til alt materiale på Gurubeam
 ALT ligger på både dansk og engelsk

Adgang til alle forløb


Team Plus

12 mdr. abonnement på:

 GO!
 Personligheder i Teams
 High Performance Team
 Progressive Teams
 Forandringer (august 2024)
 
Feedback (september 2024)

24.990 DKK + moms 1 leder med 1 team
 100% plug and play
 Fri adgang til alt materiale på Gurubeam
 ALT ligger på både dansk og engelsk


Adgang til alle forløb+ survey


Team Pro

12 mdr. abonnement på:

 GO!
 Personligheder i Teams
 High Performance Team
 Progressive Teams
 Forandringer (august 2024)
 
Feedback (september 2024)

34.990 DKK + moms 1 leder med 1 team
 100% plug and play
 Fri adgang til alt materiale på Gurubeam
 ALT ligger på både dansk og engelsk

 Opstartsmøde med succesplanlægning
 Ledersparring og support


  Team survey (samarbejde, sammenhold, effektivitet og psykologisk tryghed)

Har du spørgsmål eller brug for hjælp

Kontakt os endelig, vi hjælper gerne.

Brugt af dygtige ledere i bl.a.